Objavljeno: 20.10.2015 u 10:46 | Zanimljivosti | Komentara:

Pred njima padaju svi muškarci: One su najpoželjnije žene Zodijaka!

Svi mi tražimo ljubav, strast i požudu, a ova tri znaka u sebi imaju sve ono što je jednom muškarcu potrebno, i zato neće moći da im odole.

najpozeljnije-zene-zodijaka

Djevojka Lav

Ona će pretvoriti vaš život u najljepšu ljubavnu priču, oplemeniće vašu dušu i otvoriće vam nove poglede na život, o kakvim niste ni sanjali. Kao djevojka i supruga ona će biti dragulj koji ćete rado pokazivati, ali i ljubomorno čuvati od pogleda drugih jer njena veličanstvenost nema premca.

Obožavaćete je, oslanjatise na nju, jer ona je ta koja nikada ne zaboravlja na emocije i potrebe svog izabranika. Ona je vaš životni saputnik, prijatelj, saborac u ljubavi i neprilikama, osoba bez koje nećete moći da zamislite nijeden dan.

I sami ćete shvatiti da vas niko neće iskrenije i realnije voljeti od nje, jer njeno srce je iskreno, nesebično i smjelo, a njen lik, tijelo, pogled i glas biće vaša duševna hrana i droga.

Od vas će očekivati da budete iskreni i svoji, da pazite na nju i da je volite, podjednako nesebično i iskreno jer samo ona to zaslužuje. Ni u jednoj sferi života nećete imati toliko zadovoljstva nego u ljubavi sa njom. Ona je jedina osoba zbog koje možete slobodno ostaviti sve čime se trenutno bavite i slijepo poći sa njom u nepoznato. Sa njom ćete se više puta u životu preispitivati da li je uopšte zaslužujete, a tada nemojte smetnuti sa uma da ovakvu blagost i ljepotu ipak trebate i da zaslužite i nagradite.

Da li stvarno mislite da ovakvo savršenstvo dolazi bez cijene?

Djevojka Strijelac

U svačijoj životnoj priči postoje događaji koji se pamte cijelog života, a dan kada prvi budete put poljubili ovu vatrenu kraljicu ledenog pogleda, biće to jedno od vaših najdražih sjećanja. Ukoliko ste imali sreće da vas žena u znaku Strijelca odabere i zavoli, na pola puta ste do raja.

Donijeće vam tolliko uzbuđenja i pozitivne energije, da će vam trebati tri života da sve to potrošite. Ispuniće vaš život srećom, ljubavlju i snagom, a njen vispren um i beskrajna kreativnost donijeće potpuno novu svježinu u zajedničkom životu i poslovima. Savršen spoj ljubavnice i prijatelja, ovo divno i odano biće sjajan uzor djeci koju će voljeti kao samog boga.

Od muškarca traži naklonost, nežnost, posvećenost i povjerenje, ali i spremnost da u svakom trenutku sa punim razumjevanjem za njen avanturistički duh otplovite u neku bajkovitu pustolovinu. Ona će iz vašeg život zauvijek odagnati negativne misli, pesimizam i dosadu, a vas će bodriti i beskrajno voljeti.

Nemojte nikada stati na put njenom duhu i gušiti njenu energiju, jer to je suština njene ličnosti, a onaće vam biti iskreno zahvalna.

Djevojka Rak

Račica je jedinstveno i neponovljivo dobro biće, odana i privržena, dama za primjer. Ona će u vašem životu potpuno promjeniti zakone fizike i okrenuće vaš život naopačke. Ona je u stanju da od bilo koje kuće napravi dom i pruži vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života.

U krevetu je u isto vrijeme nježna, snažna, senzualna, neukrotiva i nepredvidiva. Njene poljupce svo zlato ovog svijeta ne može da kupi. Njena iskrena duša traži osobu koja umije da voli i koja će znati da razume njene tihe uzdahe. Muškarca koji će joj pružiti podršku i boriti se uz nju u svim bitkama. Zauzvrat pružiće vam cijelo svoje biće, proći će sa vama kroz raj i pakao ako bude potrebno.

Savršena supruga, brižna i dobra majka, ona plijeni svojim urođenim šarmom koji nosi poput prave dame, prirodno i spontano.

Ona je vrijedna i svestrana, za sebe priželjkuje muškarca koji će biti jak i odlučan, ali i brižan i odgovoran.

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: