Objavljeno: 04.01.2018 u 12:25 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

PRAVO ČUDOVIŠTE U ŠUMAMA RUSIJE: Ovo je NAJVEĆI MONSTRUM sa Sibira kojeg je svijet vidio!

Zamislite najvećeg predatora koji je ikada živio, koji je bio visok 4,62 metra i težio je 1,4 tone a, zamislite da prosječan medvjed teži oko par stotina kila i kad ustane visine je oko 2 metra!

sibir-suma

Veličina njegove šape je bila kao manja automobilska guma, a kandže kao noževi…

Visina od 4,62 metra je prosto nemoguća za ovakvu vrstu životinje.

Tada su još stanovnici ovog malog sela u Sibiru rekli da ovo nije najveći medved, jednog su zatekli dok je trčao kroz šumu i znali su da je nešto ogromno po uskom drveću koje se bukvalno krivilo dok je životinja trčala.

medvjed-sibir2

Vidjeli su samo zadnje noge i širinu tijela kao automobil.

Sve što ostaje je da ovakvi krajevi imaju mnogo veće vrste životinja zbog samog načina opstanka, hladni krajevi, puno životinja i veliki lanac ishrane, a da biste ovdje bili predator, morate da budete posebni i kao ovaj medved…

Izvor: vestinet.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: