Objavljeno: 21.10.2017 u 11:02 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Pozvao me je čovjek star 44 godine i rekao da želi da IZGUBI NEVINOST sa mnom: Kada se skinuo, pogledala sam ga dole i OSTALA U ŠOKU

Muhamed je u djetinjstvu preživio stravičnu nesreću – izašao je sa prijateljima da se igra na snijegu, međutim, izašli su na put gdje su Muhameda udarila kola i vukla ga 600 metara. Posljedica nesreće nakon koje je jedva ostao živ je ta da je ostao bez pe*isa.

muhamed-abad (8)

Muhamed, po zanimanju radnik obezbjeđenja, bio je uvjeren da nikada u životu neće iskusiti se*s, a onda je 2012. godine dobio bionički pe*is dug 20cm.

Tri godine je trajao njegov put do pe*isa. Hirurzi su ga pravili od kože koju su mu uzeli sa ruke, a u samom pe*isu su dvije cevčice povezane sa dugmencetom na testisima. Kada stisne dugme, cjevčice se naduvavaju i on postiže erekciju.

muhamed-abad (7)

Kada je bio potpuno uvjeren da pe*is radi savršeno, stupio je u kontakt sa Šarlot (35), prostitutkom, i zamolio je da baš ona bude ta sa kojom će izgubiti nevinost.

- Želio sam nekog ko će me prihvatiti takvog kakav jesam. Ja sam početnik u se*su, ne znam ništa. Zbog toga sam izabrao Šarlot, vjerovao sam da će me ona rado podučiti svemu – objašnjava Muhamed medijima.

Prvi put su se on i Šarlot našli u jednom hotelu u Londonu, gdje su prvo proveli zajedno par dana kako bi se bolje upoznali prije se*sa. Onda su konačno riješili da je vrijeme i za to i desio se peh – jedna od dvije cjevčice nije radila, pa su morali da odlože cijelu stvar.

- Da, bilo je vrlo frustrirajuće, ali čekao sam 20 godina, mogao sam da se strpim još malo – kaže Muhamed.

To “još malo” trajalo je samo jedan dan – već naredne večeri njegov pe*is je bio spreman.

- Bio sam jako nervozan kada sam se skinuo. Nervozno sam čekao Šarlotinu reakciju. Ćutala je par trenutaka i ja sam već počeo da brinem, a onda mi je rekla da izgleda fantastično. Lijepo je kada od žene čujete tako nešto – kaže Muhamed.

Mohammed-Abad

A Šarlot, kaže, naplaćuje svoje usluge 160 funti na sat. Ipak, Muhamedu nije naplatila ništa.

- Bila mi je čast da baš ja budem ta koja će mu oduzeti nevinost. Takve stvari se pamte cijelog života – kaže Šarlot, dodajući da je dala sve od sebe da ga opusti i da mu učini to iskustvo što boljim.

- Se*s je trajao sat vremena i 40 minuta. Bila sam više nego impresionirana – kaže Šarlot.

Muhamed je, inače, prije cijele ove avanture iste godine stupio u brak sa drugom ženom, ali joj je tek prve bračne noći rekao da ima bionički pe*is. Ženi to nije smetalo, barem je tako tvrdila, ali brak se ubrzo raspao.

- Konačan cilj mi je da postanem otac. Ljekari mi testiraju spermu i čini se da su rezultati zadovoljavajući i da postoji ta mogućnost – zaključuje na kraju Muhamed. A on u međuvremenu izlazi, upoznaje žene i traži onu pravu.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: