Objavljeno: 27.06.2017 u 11:34 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Poslala je dijete na kupanje i našla ga KRVAVOG ispod tuša: Majka moli sve roditelje da obrate pažnju na OVAJ DETALJ u kupatilima

Megan Tilburi iz Perta poslala je četvorogodišnjeg sina na večernje tuširanje ni ne sluteći da će se uskoro boriti za život. Dok je ona pripremala posteljinu i odjeću za njega, a on se tuširao, odjednom se čuo silovit prasak i djetetovo vrištanje.

djecak-kupatilo (1)

- Uletjela sam unutra i vidjela da je prekriven krhotinama stakla i leži okrvavljen – priča ona medijima. Dijete je prebačeno u bolnicu, i završilo je sa teškim povredama, ali na svu sreću, nisu bile opasne po život.

- Nije ni pipnuo staklo kabine. Eksplodiralo je samo od sebe – kaže majka i dodaje da je kupatilo renovirala prije oko 18 mjeseci. Ono što je bitno jeste da je isti majstor sređivao tuš kabinu i staklenu ogradu koja je takođe ranije eksplodirala.

djecak-kupatilo (2)

Slučaj je izazvao veliko interesovanje, i mnogi majstori su se javili ovoj majci u želji da joj pomognu, a oni su upravo i otkrili šta se tačno desilo. Kako tvrde, majstor koji je sređivao tuš kabinu nije stavio podupirače između stakla i pločica, i to je rezultovalo katastrofom.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: