Objavljeno: 21.07.2016 u 10:19 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Posjetila je ginekologa zbog bolova u vagini, ono što su vidjeli unutra je bizarno

Tokom rutinskog ginekološkog pregleda Michelle Barrow spomenula je ‘tup bol’ koji je osjećala u abdomenu već mjesec dana. Uzrok? Kugla od mačje dlake veličine pet centimetara unutar njene vagine.

pregled-ginekolog (1)

Michelle Barrow ima dvije mačke po imenu Cricket i Donata, koji su jako slatki, ali i ostavljaju puno dlaka po cijelom krevetu. Iako se radi o dosta ružnom prizoru, djevojka nije ni sanjala kakvu bi to posljedicu moglo izazvati.

Trenutna teorija je da su se mačje dlake prilijepile za “alatku” njenog partnera, jer nijedno od njih dvoje ne spava u donjem vešu, i da su tako unesene u Michelle tokom odnosa.

pregled-ginekolog (2)

Michelle je opisala svoju neugodnu situaciju u članku za ženski časopis “xoJane”. Naslovljen “DOGODILO SE MENI: Moj je ginekolog pronašao dlake u mojoj vagini”, tekst je brzo postao uzrokom brojnih rasprava na internetu. Neki skeptici tvrdili su da je stvar lažna.

Tokom pregleda, ginekološkinja je pomislila kako bol uzrokuje cista na jajniku, pa je odlučila da provjeri.

Ginekološkinja je prvo bila uvjerena kako su se neka vlakna iz tampona zapetljala oko zavojnice. Prvo je pokušala da ih izvuče pomoću dugih pinceta i makaza, ali kada to nije radilo, odlučila je to jednostavno razrezati.

pregled-ginekolog (3)

I tako je kugla krzna izvučena iz Michelle, koja je s užasom primjetila da je iste boje kao i njena mačka Donata.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: