Objavljeno: 27.01.2017 u 12:01 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Popravljao je bezveznu tetovažu 30 sati. Kada je završio, 16 miliona ljudi mu se poklonilo (FOTO)

Mnogima se dogodilo da su na sebi istetovirali nešto što im je u tom trenutku bilo super, ali da su se vremenom pokajali. Među njima je i Englez Vejn Otul, koji je na sebi istetovirao tribal-tetovažu, koja se prostirala od grudi do lica, prekrivajući mu rame.

Vremenom je zažalio pa je odlučio da potraži pomoć pravog tatu majstora, jer tetovažu ipak nije želio da ukloni laserom.

Tada je upoznao Bena Bostona, tatu majstora iz Bristola, koji je odmah znao kako da popravi situaciju. Nakon čak 30 sati rada uspjeo je da stvori tetovažu koja je oduševila Otula. Fotografija tetovaže je ubrzo postavljena na Fejsbuk i imala je čak 16 miliona pregleda.

Nova tetovaža odaje počast vojnicima iz Prvog i Drugog svjetskog rata, a koliko je oduševila svijet dokazuje činjenica da su trenutno Bostonu popunjeni svi termini za tetoviranje do 2018. godine.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: