Objavljeno: 09.10.2014 u 14:17 | Lifestyle, Zanimljivosti | Komentara:

Pogledajte kako izgleda djevojka zbog koje i muškarci zavole kuhanje

Sara Chafak, 24-godišnja Finkinja radi koje se ljudi ponovo okreću kuhanju, vrlo je talentirana djevojka koja trenutno vodi svoju emisiju “Sol i šafran”, na programu posvećenom kuhanju – 24kitchen. Prije nego se bacila u kuharske vode, Sara je ponosno nosila titulu Miss Finske 2012. godine, i predstavljala je tu državu na Miss Universe iste godine.

Uz vrlo lijep izgled, Sara i odlično pjeva i kliže pa je tako sudjelovala u različitim TV showovima u kojem je pokazala raskošan talent. Vrlo egzotičan izgled može zahvaliti svojim roditeljima budući da joj je otac Markokanac, a majka Finkinja, što je izdvaja od ostalih “plavih” finskih djevojaka.

U vrijeme kada je studirala, Sara je igrala nogomet, dok ga sada igra samo u slobodno vrijeme, što veže uz drugi omiljeni hobi, gledanje filmova. Već samo ovo bilo bi dovoljno da se većina muškaraca zaljubi u nju, ali tu ulazi njezino kulinarsko iskustvo i emisija u kojoj na vrlo jednostavan način prenosi svoje znanje. Dosta recepata koje pokazuje naučila je od bake, koje zatim prilagodi ovisno o prilici i sastojcima.

Uz kuhanje, Sara u svojim emisijama dosta govori o svojem životu i dogodovštinama, što još više privlači gledatelje. Donosimo vam slike s njezinog Instagram profila i sami provjerite zašto je Sara djevojka zbog koje je kuhanje ponovo IN.

Izvor: www.macho.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: