Objavljeno: 17.08.2014 u 10:10 | Film, Zanimljivosti | Komentara:

Pogledajte kako danas izgleda Jackie Chan!

Veteran akcionih filmova Jackie Chan rekao je da snimanje kaskaderskih scena “više nije kao što je nekad bilo” pošto više ne može tako lako da pada i ustaje.

jackie-chan-danas-1

- Sljedećeg jutra shvatiš “auu, o, to boli” – rekao je Chan.

Hongkongoški glumac ranije ove godine napunio je 60 godina.

- Tijelo mi sada kaže da usporim za 30 odsto i vjerovatno za dvije godine biće još 20, a onda 50 odsto. Tako, sporije, sporije, a onda ću reći svijetu da prestajem da snimam akciju – rekao je Chan.

U filmu iz 2012. “Chinese Zodiac”, za koji je rekao da je njegov posljednji “veliki akcioni film”, Chan akrobatski glumi ljudski torpedo na točkovima, tuče se u vazduhu i na zemlji, i izvodi fizičku komediju.

- To nisu specijalni efekti, to nije “Iron man”, to nije “Spider Man”`, to je pravi Jackie Chan – rekao je on.

Za naredne projekte je rekao da će malo usporiti.

- Polako, polako ću više puštati da ljudi rade umjesto mene – rekao je Chan i dodao da će da radi samo krupne kadrove u akcionim scenama.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: