Objavljeno: 21.01.2015 u 10:43 | Zanimljivosti | Komentara:

Petogodišnjak nije otišao drugu na rođendan, a ovo je bila njegova KAZNA!

Aleks Neš je bio pozvan na drugov rođendan, i njegovi roditelji su potvrdili dječakovoj majci, međutim, dan prije rođendana su se sjetili da dječaka treba da vode kod bake i djeda, tako da on nije otišao.

petogodisnjak

Nedelju dana kasnije, majka dječaka kome je bio rođendan, Džuli Lorens, je Aleksovim roditeljima poslala opomenu i račun na 15.95 funti kao kaznu za nedolazak. U pismu je stajala i prijetnja pravnom akcijom ukoliko se novac ne uplati.

Lorensova tvrdi da ju je Aleksovo nepojavljivanje na rođendanu njenog sina oštetilo, zahtjeva isplatu, i smatra da je dužnost roditelja bila da je obavjeste da dječak neće doći.

Aleksova majka je i dalje zapanjena načinom na koji se gospođa Lorens ponijela, i ne planira da joj da novac. Lorensova je odgovorila novom prijetnjom, da će cijelu stvar iznijeti pred sud koji rješava imovinske sporove manje vrijednosti.

Ono što je interesantno, jeste da je javnost podjeljena po ovom pitanju, mnogi su rekli da bi rado platili, dok su drugi nazvali cijelu situaciju besmislicom, a gospođu Lorens “osobom na čiju žurku sigurno ne bi došli”.

Kako biste vi reagovali na ovakav zahtjev?

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: