Objavljeno: 03.10.2017 u 14:05 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Ovog Balkanca osvojila je jedna lijepa Šveđanka: Na terenu je DIV, a u kući pere i kuva! (FOTO)

Zlatan Ibrahimović danas puni 36 godina. Ostvario je blistavu fubalsku karijeru. Gol za golom, uspjeh za uspjehom… Zlatna serija je iza Zlatana, a uz njega njegova nevjenčana supruga Helena Seger.

Foto: GQ

Foto: GQ

Poznati par koji su se upoznali 2003, dijeli 11 godina razlika u korist starije Helene, koja je porijeklom iz Švedske. Godine su prepreke za njihovu ljubav? Naravno da nisu.

Njih dvoje imaju veoma stabilnu vezu, a Helena spada u netipične žene fudbalera. Ne eksponira se previše u javnosti, ne pravi od titule “žena fudbalera” profesiju samo za sebe.

zlatan2

Ona ima svoju profesiju. Diplomirani je ekonomista i radi kao marketing menadžer za “Swatch” i “FlyME”. U javnosti je veoma diskretna, a ponekad jednostavno radoznale poglede ne može da izbjegne. Ona bi se možda i sakrila, ali kako ne primjetiti Zlatana pored nje.

Lijepa plavuša i bosanski fubaler ne hrle ka onom papiru. Helena je rekla da bi joj brak oduzeo samostalnost. I uprkos tom stavu, kao i gore pomenutim godinama, njih dvoje se drže čvrsto jedno za drugo. Imaju dvojicu sinova, Maksimilijana i Vinseta.

ibrahimoviceva-zena (2)

Poznate supružnike dijeli i 30 centimetara visine, ovaj put u korist višeg Zlatana. Poznati fudbaler kojeg život nije mazio, i koji je otvoreno pričao o problemima iz djetinjstva uzrokavnim zavisnošću njegovog oca od alkholizma, svoju porodičnu luku cijeni najviše na svijetu.

ibrahimoviceva-zena (1)

Na terenu je neustrašiv, privatno se potpuno prepušta Heleni. I kao pravi muškarac, ponosno ističe da u kući i pere i kuva! Ne bježi ni od jedne obaveze.

Sav taj spoj suportnosti koji Zlatan nosi u sebi i čini ga onim što jeste, svetskom sportskom zvijezdom.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: