Objavljeno: 25.10.2015 u 18:59 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

OVO SU 3 NAJPOŽELJNIJE ŽENE ZODIJAKA Je li i vaša među njima?

Ako je vaša ljepša polovica pripadnica jednog od ova tri znaka u horoskopu, pravi ste sretnik. Pogledajte koji horoskopskim znakovima pripadaju najpoželjnije žene.

Foto:  Thinkstock

Foto: Thinkstock

Lavica

Ona će pretvoriti vaš život u najljepšu ljubavnu priču, oplemenit će vašu dušu i otvorit će vam nove poglede na život, o kakvima niste ni sanjali. Kao djevojka i supruga ona će biti dragulj koji ćete rado pokazivati, ali i ljubomorno čuvati od pogleda drugih jer njezina veličanstvenost nema konkurenciju.

Obožavat ćete je, oslanjati se na nju, jer ona je ta koja nikada ne zaboravlja na emocije i potrebe svog izabranika. Ona je vaš životni suputnik, prijatelj, suborac u ljubavi i neprilikama, osoba bez koje nećete moći zamisliti niti jedan dan.

I sami ćete shvatiti da vas nitko neće iskrenije i realnije voljeti od nje, jer njezino srce je iskreno, nesebično i smjelo, a njzien lik, tijelo, pogled i glas bit će vaša duševna hrana i droga.

Od vas će očekivati da budete iskreni i svoji, da pazite na nju i da je volite, podjednako nesebično i iskreno jer samo ona to zaslužuje. Ni u jednom aspektu života nećete imati toliko zadovoljstva nego u ljubavi s njom. Ona je jedina osoba zbog koje možete slobodno ostaviti sve čime se trenutno bavite i slijepo poći s njom u nepoznato. Više puta u životu ćete sami sebe preispitivati da li je uopće zaslužujete, a tada nemojte smetnuti s uma da ovakvu blagost i ljepotu ipak trebate i zaslužiti i nagraditi.

Da li stvarno mislite da ovakvo savršenstvo dolazi bez cijene?

Strijelac

U svačijoj životnoj priči postoje događaji koji se pamte cijeli život, a dan kada prvi put poljubite ovu vatrenu kraljicu ledenog pogleda, bit će jedno od vaših najdražih sjećanja. Ukoliko ste imali sreće da vas žena u znaku strijelca izabere i zavoli, na pola puta ste do raja.

Donijet će vam toliko uzbuđenja i pozitivne energije, da će vam trebati tri života da sve to potrošite. Ispunit će vaš život srećom, ljubavlju i snagom, a njezin vispren um i beskrajna kreativnost unijet će potpuno novu svježinu u zajedničkom životu i poslovima. Savršen spoj ljubavnice i prijateljice, ovo divno i odano biće je sjajan uzor djeci koju će voljeti više od svega.

Od muškarca traži naklonost, nježnost, posvećenost i povjerenje, ali i spremnost da u svakom trenutku s punim razumijevanjem za njezin avanturistički duh otplovite u neku bajkovitu pustolovinu. Ona će iz vašeg život zauvijek odagnati negativne misli, pesimizam i dosadu, a vas će bodriti i beskrajno voljeti.

Nemojte nikada stati na put njezinom duhu i gušiti njezinu energiju, jer to je suština njezineosobnosti, a ona će vam biti iskreno zahvalna.

Račica

Račica je jedinstveno i neponovljivo dobro biće, odana i privržena, dama za primjer. Ona će u vašem životu potpuno promijeniti zakone fizike i okrenut će vaš život naopako. Ona je u stanju od bilo koje kuće napraviti dom i pružiti vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života.

U krevetu je u isto vrijeme nježna, snažna, senzualna, neukrotiva i nepredvidljiva. Njezine poljupce svo blago ovog svijeta ne može kupiti. Njezina iskrena duša traži osobu koja zna voljeti i koja će znati razumjeti njezine tihe uzdahe. Muškarca koji će joj pružiti podršku i boriti se uz nju u svim bitkama. Zauzvrat će vam se potpuno predati, proći će s vama kroz raj i pakao ako je potrebno.

Savršena supruga, brižna i dobra majka, ona plijeni svojim urođenim šarmom koji nosi poput prave dame, prirodno i spontano.

Ona je vrijedna i svestrana, a za sebe priželjkuje muškarca koji će biti jak i odlučan, ali i brižan i odgovoran.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: