Objavljeno: 24.01.2015 u 9:20 | Ljepotice, Zanimljivosti | Komentara:

Ovo nije Rada Manojlović, već njena dvojnica: Glumica iz meksičkih serija nevjerovatno liči na domaću pjevačicu!

Prije desetak dana na lokalnim televizijama sa emitovanjem je ponovo startovala telenovela “Dame Chocolate“ (Ljubav od čokolade), a našu pažnju je posebno privukla junjakinja serije.

rada5

Riječ je 27-godišnjoj glumici Genesis Rodriguez, a ako vam njen lik djeluje poznato, to nije slučajno.

Sem što smo već imali prilike da je vidimo prije desetak godina u seriji “Zatočenica ljubavi“, lice lijepe glumice vas vjerovatno podsjeća i na jednu atraktivnu pjevačicu koju stalno gledamo na malim ekranima. I da, sigurno ste do sada shvatili – riječ je o Radi Manojlović.

Kako bismo vam približili sličnost Rade i njene dvojnice u našoj galeriji možete da pregledate fotografije i primijetiti da zaista postoje nevjerovatne sličnosti, pa sem toga što su lijepe i atraktivne, ove mlade djevojke su i veoma uspešne. Naravno, svaka u svom domenu.

Genesis je dijete poznatih roditelja, kubanske manekenke i venecuelanskog pjevača i glumca, pa je bilo za očekivati da će i njen poziv biti javni posao. Nakon prve uloge u seriji “Zatočenica ljubavi“ i glavne role u “Ljubav od čokolade“, glumica je odlučila da na neko vrijeme napusti klasične telenovele i ozbiljno se posveti osvajanju američkog tržišta, pa je nedavno završila snimanje filma “TIFF“.

Izvor: Opera17.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: