Objavljeno: 02.07.2017 u 9:46 | IT / Tech, Zanimljivosti | Komentara:

OVO MOGU I SKUPI I JEFTINI: 10 skrivenih opcija pametnih telefona za koje niste znali

Pametni telefoni su tako brzo i iznenada ušli u naše živote da nismo ni imali vremena da otkrijemo sve opcije koje nam oni pružaju.

Pored toga, svakog dana pojavljuju se sve noviji i napredniji modeli, sa mogućnostima koje su skoro pa neograničene. Stoga vam danas otkrivamo neke trikove za koje sigurno niste znali.

Bićete oduševljeni!

1. Dva prozora istovremeno samo jednim dodirom

telefon-1

Želite da istovremeno čitate knjigu i koristite rečnik, slušte muziku i kucate poruke? Neki telefoni pružaju vam i ovu mogućnost, tako što ćete otvoriti željenu aplikaciju, a zatim pritisnuti i zadržati dugme za listu zadataka (Task list), koja se uglavnom nalazi desno. Ipak, ova opcija dostupna je uglavnom u novijim verzijama Androida.

2. Preuzimanje video i audio snimaka sa YouTube-a

telefon-2

Prema pravilu, “Google” ne dovoljava preuzimanje snimaka sa YouTube sajta. Međutim, postoji mnoštvo nezavino razvijenih aplikacija, bilo proverenih (“TubeMate”), bilo novih, koje vam mogu ovo omugućiti.

Sljedeća stranica

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: