Objavljeno: 22.10.2015 u 8:35 | Film, Zanimljivosti | Komentara:

OVO JE NJENA NAJNOVIJA SLIKA: Ovako danas izgleda Bobina Marija iz Žikine dinastije! (FOTO)

Iako je prvi dio serijala „Žikina dinastija“ snimljen 1977. godine, a posljednji 1992. godine, ovaj serijal je i danas veoma omiljen kod publike, pa se s velikim uspjehom reprizira i po nekoliko puta godišnje na mnogim televizijama.

marija-bobina

Jedan od omiljenih likova iz serijala je i Marija čiji je lik odigrala glumica Rialda Kadrić, koja sada ima 51 godinu, ali se to ne bi moglo zaključiti po njenom fizičkom izgled.

Rialda danas živi u Londonu, te se o njenom privatnom životu ne zna mnogo, a po neprovjerenim informacijama na različitim forumima se navodi da je radila kao voditeljka “Glasa Amerike“, te da je udata za vlasnika nekoliko hotela.

Kao djevojčica je bila član dramskog studija Bate Miladinovića i tako je dobila šansu da igra u pomenutom serijalu, iako je prvobitno režiser serijala Zoran Čalić u planu za lik Marije imao Sonju Savić.

marija-bobina-danas

Izvor: srbijapress.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: