Objavljeno: 05.05.2015 u 17:24 | Showtime, Zanimljivosti | Komentara:

OVO JE MUŽ POZNATE PJEVAČICE: On kaže kako je njegova supruga najzgodnija na svijetu!

Imam najbolju, najljepšu i najzgodniju ženu na svijetu, koju ludo volim i zaljubljen sam u nju kao prvog dana, kaže ovaj dasa.

dusko

Manekenka Nataša Šavija, učesnica Parova na TV Hepi, izjavila je, navodno, da je svojevremeno bila, pored Zorana Tošića, i sa njegovim prezimenjakom Duškom, takođe poznatim fudbalerom, suprugom Jelene Karleuše.

Tim povodom, oglasio se Duško Tošić:

– Ne znam ko je dotična. Ako je izgovorila to što kažete, tužiću je. Svako ko objavi takvu laž krivično će odgovarati. Profesionalni sam sportista i ne želim da se moje ime povlači po blatu.

Karleušin suprug je dodao:

– Imam najbolju, najljepšu i najzgodniju ženu na svijetu, koju ludo volim i zaljubljen sam u nju kao prvog dana. Neka to svima sada i zauvijek bude jasno. Vrlo sam tolerantan ali neću dozvoliti napad na moju porodicu koja mi je sve na svijetu.

Izvor: Telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: