Objavljeno: 03.01.2017 u 11:31 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Ovi roditelji pronašli su sina sa POLUODRUBLJENOM glavom. Kad su vidjeli telefon, shvatili su istinu

Bredli Viloubi ima 16 godina i neodoljivo ga privlači vožnja motocikala. Ne propušta priliku da na porodičnoj farmi, na rampama koje je sam instalirao, provoza koji krug.

Međutim, kao ni mnogi motociklisti, ni on ne koristi zaštitnu opremu ili je koristi pogrešno. Velika greška!

Jednom prilikom, odlučio je da malo izvježba svoje vještine na rampi, ali to ga je skupo koštalo. Noga mu se zaglavila na papučici za gas, tako da je dobio ubrzanje, izgubio kontrolu i punom brzinom se zabio u ogradu od bodljikave žice.

Brutalni udar završio se sa slomljenim člankom i rasječenim stomakom.

Slušajući muziku tokom tih vratolomija, slušalice oko njegove glave stvorile su neki vid ”efekta giljotine”. Obmotale su mu se oko vrata i tako ga zategle, da je vrlo lako mogao da se uguši.

Njegova majka tvrdi da je Bredli veoma oprezan vozač, ali da nije imala pojma da su slušalice u stanju da učine ovoliku povredu.

Ovim putem, svim vozačima šalje uznemirujuću poruku:

”Ne nosite slušalice na glavi u toku vožnje, to može biti kobno po vas!”

Bredli je prošao i kroz hitnu operaciju, zbog uboda u grlu, ali sada se osjeća dobro.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: