Objavljeno: 21.05.2016 u 9:16 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Ove bake sakupile su 11 hiljada lajkova za samo tri sata: Imale su samo JEDAN USLOV za voditelja! (FOTO)

Na fejsbuk stranici emisije “Sasvim prirodno” koju vodi poznati novinar Jovan Memedović, pojavila se fotografija koja je izazvala buru pozitivnih reakcija na društvenim mrežama. Naime, riječ je o fotografiji na kojoj se nalaze bake iz sela Visočka Ržana, na Staroj Planini, u blizini Pirota.

bake

U ovom selu ostalo je samo 15 ljudi. Nema omladine, nema djece i kao što to biva sa većinom sela po Srbiji, ova mjesta polako odumiru.

Ove bakice su potpuno izolovane od savremenih tekovina – kao što su internet tehnologije i društvene mreže, ali znaju za Fejsbuk.

bake-2

Tako su na pitanje da li hoće da naprave fotografiju sa Memedovićem – pristale, ali samo uz uslov da se odmah pojave na ovoj društvenoj mreži.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: