Objavljeno: 30.09.2013 u 9:32 | Biznis, Zanimljivosti | Komentara:

Ovako se daje otkaz

BUDUĆI da je danas ponedjeljak vjerojatno će vam puno puta proći kroz glavu kako bi bilo dobro (ili barem trenutačno zabavno) dati otkaz.

A pravi primjer kako to napraviti na YouTubeu je objavila 25-godišnja Marina Shifrin koja bi zbog toga vrlo lako mogla ući u legendu. Naime, ona je dvije godine radila za Next Media Animation na Tajvanu te, kako objašnjava u videu, “dvije godine žrtvovala svoje odnose, vrijeme i energiju za taj posao”, dok je njezin šef samo mario o količini obavljenog posla i količini klikova koje je određeni video prikupio”. Iz tog je razloga odlučila napraviti svoj video, “napokon brinući o sadržaju, a ne o broju klikova” te na taj način dati otkaz.

Naravno, najzabavnije od svega (i najironičnije) bilo bi da “otkazni video” skupi najviše klikova dosad, a Shifrin kaže da joj je sad prvi sljedeći potez vratiti se u SAD i pronaći poslodavca koji “cijeni kreativnost i svoje zaposlenike”, prenosi Huffington Post.

Izvor: www.index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: