Objavljeno: 01.04.2014 u 9:01 | Auto & Moto, Zanimljivosti | Komentara:

Ovako izgleda opaka mašina koju vozi Arnold Schwarzenegger. Terminator vozi “Terminatora”

Arnold Schwarzenegger se vozi gradom u Hummeru koji ima sa strane napisano “Terminator”. Možda je ovaj američki glumac zašao u pozne životne godine ali on ne odustaje od stila žestokog momka.

svarceneger-1

Nedavno smo upravo od Arnolda saznali da se u njegovoj kolekciji automobila, pored velikog broja modela Jeep, nalazi i tenk. Sada bivšeg guvernera Kalifornije vidimo u Hummeru koji je sprecijalno dizajniran za njega.

svarceneger-11

U civilnoj verziji Hummer se prvi put pojavio još 1992. kao prerađena verzija model M988 Humvee. Ali kako taj model nije dobro prošao na tržištu njemu su pridodati klima, zvučni stereo sistem, dosta drvenih detalja, unaprijeđena komandana tabla i još po nešto.

the-terminator-is-a-badass-drives-a-am-general-hummer_3

Iako Schwarzenegger, koji ima šezdesešest godina, ima malo problema pri izlasku iz vozila, moramo priznati da je prilično cool to što mu na Hummeru piše “Terminator”.

Izvor: auto.blog.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: