Objavljeno: 11.08.2017 u 21:21 | Zanimljivosti | Komentara:

Ova žena sebi nije ništa kupila čak 365 dana! Pogledajte koliko je uštedjela i da li se isplati…

Michele Mekgag se odlučila na radikalan potez kako bi uštedjela. Čak godinu dana nije sebi kupovla ništa osim potrebnih stvari. To je uradila jer je shvatila da je trošila hiljade i hiljade funti na neke nepotrebne stvari.

zena-stedila

Željela je probati da nešto promijeni i smanji troškove. Novac je trošila na račune i potrebne stvari. Nije više jela u restoranima i skupim mjestima i dosta je uštedjela.

Počela je ići biciklom na radno mjesto. Osim što je zdravo, uštedjelo joj je dosta novaca.Uštedjela je preko 22 hiljada funti. Ona je pokazala da se štednjom i promjenom neki navika može dosta smanjiti rasipanje novca.

Ipak, mnogi su rekli da je to previše i da nije trebala tako raditi. Ona kaže da je samo smanjila svoje troškove i počela bolje upravljati novcem.

Kako god, mi mislimo da treba uživati u nekim stvarima i kupovati sebi ono šta nam je potrebno i šta želimo, ali ne pretjerivati. Treba i štediti jer tako imamo siguricu. Imamo novca za bitnije stvari.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: