Objavljeno: 19.08.2016 u 18:34 | Bizarno, Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Ova žena ima najveća usta koje ste ikada vidjeli! (FOTO)

Žena iz Avganistana koja je ekstremna u svemu, od usana pa do stava. Upoznajte ’8gates2paradise’, avganistanku sa pogledom koji razara i sumnjivo velikim ustima koja je pronašla svoje mjesto u ogromnom prostranstvu Instagrama.

afganistanka-usta (1)

Njen nalog na ovoj društvenoj mreži prepun je fotografija koje pokazuju njena ogromna usta! Ona se ponosi svojim ekstremnim izgledom, kao i svojim naslijeđem…

Mnogi ljudi ne razumiju zašto je učinila da izgleda kao što izgleda, a neki komentari su čak nepristojni i uvrijedljivi. Međutim, ona brzo rješava stvari sa takvima. Ona se ne igra. Ona maršira u svom ritmu i ne dozvoljava drugima da vode “kolo”.

afganistanka-usta (9)

Ona je zaista jedinstvena žena.

Pogledajte fotografije:

Šta vi mislite o njenom ekstremnom izgledu?

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: