Objavljeno: 21.10.2015 u 9:29 | Ljepotice, Zanimljivosti | Komentara:

Ova slatka bakica danas ima 93 godine, a sa 20 je bila BOMBA!

Glumica Beti Vajt (93) je sigurno jedna od najdugovječnijih glumica u Holivudu koja je i dalje vrlo aktivna na glumačkoj sceni. Često nagrađivana Emi nagradama, američku filmsku i televizijsku glumicu, čija karijera traje više od 70 godina, često nazivaju “prvom damom televizije“ ili “ljubimicom Amerike“, a smatra se i jednom od najcjenjenijih komičarki na svijetu.

Pored riječi hvale koje joj mnoge njene kolege upućuju i iznenađenja koja joj priređuju, ona je i po treći put izabrana za najomiljeniju ličnost u okviru ankete koju svake godine sprovodi agencija “E-Poll Market Research“, a po izboru Asošijejted presa proglašena je za “Zabavljača godine“ .

Ovu bakicu svi vole zbog pozitive i dobre glume koja izbija iz nje, a ispod bora koje je “zaradila“ velikim radom i dugogodišnjim smijanjem i zasmijavanjem krije se mila osoba.

Priznaćete da bakica ne izgleda toliko loše i u 93. godini, ali fotografije koje kruže društvenim mrežama kada je imala 20 sigurno će vas zapanjiti.

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: