Objavljeno: 29.06.2015 u 10:03 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Ova sićušna beba može da stane u očev dlan. Roditelji nisu izgubili nadu, umjesto toga oni su uradili ovo…

Bebe su apsolutna čuda! Po prvi put držati u rukama novorođenče jedno je od najljepših i najčarobnijih iskustava u životu svakog čovjeka. Držati dragocjeni život u svojim rukama može ostaviti dugotrajni utisak na osobu.

Kada smo vidjeli slike malog Lenny Harrisona, znali smo da je on čudo nad čudima. Lenny je rođen čak 4 mjeseca prije vremena. Pri rođenju on je težio samo pola kilograma i bio je tako mali da je mogao stati u očev dlan.

Iako su njegovi roditelji voljeli da svoju bebicu što više drže u naručju, mali Lenny je odveden od njih na intenzivnu njegu.

Priča o sićušnoj bebi Lennyu i njegovim roditeljima počela je jako bolno, no snaga ovog mališana i volja za životom bila je isuviše jaka da prebrodi sve nevolje koje su se našle ispred njega.

Pogledajte ove nevjerovatne slike koje su uslikali roditelji malog Lennya tokom njegovih prvih 100 dana u bolnici.

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: