Objavljeno: 22.04.2015 u 17:41 | Zanimljivosti | Komentara:

OVA FOTOGRAFIJA DVIJE TRUDNICE JE NALJUTILA POLA PLANETE: Da li ste i vi bijesni? (FOTO)

Nakon što je ova fotografija dobila veliki broj lajkova na Fejsbuku, Melani i Vanesa Iris Roj su dospele u centar pažnje. Melani i Vanesa Iris Roj, dvije mame, riješile su da svaka od njih rodi dijete u razmaku od godinu dana.

Lezbejski par iz Sjeverne Karoline je dokumentovao kako je stvorio svoju porodicu u seriji fotografija i to je postavio na internet, a korisnici su “poludjeli” za njima i rekli su da su “inspirativni”.

A photo posted by Mel Roy (@therealmelroy) on

Fotografisale su svaku fazu njihove trudnoće, a iz njihove ljubavi su nastali sin Džeks i kćerka Ero.

A photo posted by Mel Roy (@therealmelroy) on

Kada su zakačile fotografiju u podmakloj trudnoći na Instagram, na kojoj su zapravo dvije fotografije na kojoj je svaka sa velikim stomakom, internet se “zapalio”.

Melani je objavila tu fotografiju na društvenoj mreži prije dva mjeseca, a postala je viralna kada je na jednom Fejsbuk profilu dobila 150.000 lajkova.

A photo posted by Mel Roy (@therealmelroy) on

– Ludo je kad vidite da je vaša prodica inspiracija za mnoge. Mi smo i dalje u šoku – rekla je Melani za Haftington post.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: