Objavljeno: 03.02.2018 u 12:42 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

OVA DJECA SU PREDVIDJELA STRAŠNE STVARI: Kad je moja kćerkica imala 2 godine šetale smo se uz potok, zastale i rekla mi je… Ovdje sam umrla?!

Američka autorka Miki Kendal (Mikki Kendall) napravila je zbirku najstrašnijih priča koje su djeca ispričala, a koje su se obistinile. Nije za one sa slabim živcima…

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

1. ”Kad je mojoj kćerki bilo otprilike pet godina rekla mi je da sam joj najbolja mama koju je ikad imala. Rekla sam joj da sam ja jedina mama koju je ikad imala, a ona mi je odgovorila: “Ne, ti si treća, ali najviše mi se sviđaš.”

2. ”Povela je svog četvorogodišnjeg sesitrića da vidi njenu novu kuću. ‘Umrijećeš u toj kući’, bilo je sve što joj je rekao”, ispričali su oni koji su tada bili sa njima.

3. ”Kad je mojoj kćerki bilo oko dvije godine pronašla sam je ispod stola kako lista jednu od knjiga koje su mom mužu ostale iz djetinjstva. Pitala sam je šta radi, a ona je rekla da “čita sa bakom”. Majka mog muža umrla je dvije godine prije kćerkinog rođenja, a to je bila njena knjiga.

4. ”Moja trogodišnjakinja sjedila je sama u kadi i odjednom se jako uplašila gledajući u prazno mjesto sa svoje lijeve strane. ‘Reci mu da mi se to ne sviđa. Reci mu da me pusti na miru.’ Zatim je počela nekontrolisano da plače. ‘On ne želi da ode!’ Odmah sam je izvadila iz kade.”

5. ”Jednom sam čuvala klinca koji me pozvao da se igramo u podrumu. Kad smo počeli rekao mi je: ‘Kad te stave u kutiju, niko ne može da te čuje. Niko ne može da te čuje ni ovdje dole.’ Onda me je ugrizao.”

6. “Kad je moja kćerka imala dvije godine šetali smo se uz potok. U jednom smo trenutku zastali, a ona je samo tiho gledala i pokazala jedno mjesto. ‘Ovdje sam umrla’, rekla je.”

Izvor: kurir.rs/Dominomagazin

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: