Objavljeno: 25.08.2017 u 12:43 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Ova baka iz Srbije ima 47 godina i život na kome joj SVI ZAVIDE: A niko ne zna za njenu VELIKU TRAGEDIJU

Žaklina Berido Pizano je 47-godišnja modna blogerka, a nosi titulu i najzodnije bake iz Srbije. O njoj je pisao Dejli mejl, a više puta nas je oduševila besprijekornim modnim izborima. Sada smo saznali da lijepoj Žaklini život nisu samo skupe krpice i luksuzna putovanja. Ispod savršene fasade krije se ogromna tuga.

baka-47-godina (1)

Ona se Instagramu potpisuje kao dvostruka majka i baka, ali ističe i veliku tugu zbog tragične smrti sina Stefana.

Naime, Žaklina je prošle godine na Božić izgubila sina, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Beogradu. Sada na svaku svoju fotografiju stavlja hešteg #rememberstefan, u sjećanje na Stefana kojeg naziva anđelom čuvarom.

baka-47-godina (2)

Inače, o Žaklini neprestano pišu svi najveći svjetski modni magazini i sigurnim korakom se penje ka samom vrhu blogerskog svijeta.

baka-47-godina (3)

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: