Objavljeno: 07.08.2017 u 11:53 | Zanimljivosti | Komentara:

Ova 46-godišnjakinja je priznala mužu da ga vara već 10 godina! Evo kako je on reagovao!

‘Zovem se Džon, imam 46 godina, cijeli svoj dosadašnjii život nisam preživio, kao što bih želio da jesam…’

par

Tako počinje tekst koji je ovaj nesrećni čovjek postavio na svom profilu na Facebook – u. Zatim su se pojavile najtužnije riječi: ,,Juče, moja žena mi je rekla da me vara već 10 godina!”

Par.

Kad je čovjek saznao za izdaju njegove žene, odlučio je da kritički gleda u njegov život i tu je ono što je napisao:

,,Moram da se vratim u svoj život,

Danas sam otkrio da me je moja žena varala 10 godina. Moj sin ne osjeća prema meni. Shvatio sam da nisam otišao na sahranu svog oca bez razloga. Sve svoje snove sam bacio u smeće. Da sam ponovo tinejdžer, udario bih sebe pesnicom u lice, jer sam zaboravio svoje ideale.”

,,Svaki dan nakon posla dođem kući, večeram, pripremim se za posao sljedećeg dana, spavam od 22h, jer moram da ustanemu 6! Ne sjećam se kad sam posljednji put imao se*s sa svojom ženom. A danas mi je priznala da me vara 10 godina. 10 godina … Ovo je dugo vremena, ne razumijem kako je mogla da izdrži da ćuti. Zar se nije osjećala loše zbog toga?

Rekla je da ne može tako da živi, da više nisam čovjek u koga se zaljubila. I šta sam uradio posljednjih 10 godina? Osim posla, ništa drugo nisam radio!

Čuvao sam svaki dinar. Ne sjećam se kad sam kupio nešto posebno. U principu, ne znam ni šta bih volio. Moj otac je umro prije 10 godina. Sjećam se kako me je mama pozvala kada se moj otac svakodnevno osjećao gore. Bio je bolestan, i tada sam bio zauzet dobijanjem boljeg položaja na poslu. Sve vrijeme sam odlagao svoju posjetu dok mi otac nije na kraju umro. I ja sam dobio unapređenje. Šta sam imao na umu?!

Žao mi je zbog toliko stvari … Volio bih da nisam posvetio tako malo energije mojim strastima. Žao mi je što je posao preuzeo moju kontrolu. Volio bih da sam više bio muž i otac, a manje mašina za izradu novca.

Volio bih da sam završio svoju knjigu, ili da sam putovao po svijetu. Volio bih da sam bio sjajan otac svom sinu, a ne prokleta svinja bez emocija.

Kad ovo pročitate vi još imate život ispred vas, molim vas ne odlažite planove, ne odustajte od svojih snova. Fokusirajte se na svoje strasti. I zaista, uradite nešto sa svojim životom dok ste mladi. Ne zaboravite na porodicu, ne zaboravite da imate prijatelje. Ne gubite život baš kao i ja. Ne budite kao ja!”

Ponekad je potrebno da se zaustavite i osvrnuti se, možda možete nešto da promijenite!

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: