Objavljeno: 04.12.2014 u 21:19 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Otkrili su staklena vrata nasred kuhinje. Ni sanjali nisu da se OVO nalazi unutra…

Prilikom kupovine novog doma, često smo suočeni s teškim odlukama šta da žrtvujemo…cijenu, prostor, sadržaj itd. No nekada profitiramo i kao bonus dobijemo neke nevjeroatne i značajne stvari koje uopšte nismo ni očekivali.

Jedan par je nedavno odlučio da kupi novi stan. Kao i mnogi parovi, ovo dvoje obožava popiti čašu vina u večernjim satima, lijep način da se opustite i završite svoj naporni dan.

Dok su tražili svoj idealni novi dom, u jednoj kući su otkrili čudna staklena vrata koja su se nalazila nasred kuhinje. Kada su ih otvorili, njihove vilice su pale na pod…nisu mogli da vjeruju u šta gledaju.

Pogled na staklena vrata na sredini kuhinje

skriveni-vinski-podrum (1)

Kada su otvorili vrata, vidjeli su malo spiralno stubište

skriveni-vinski-podrum (2)

Unutar ovalnog stubišta u zidu nalazio se ogromni vinski podrum

skriveni-vinski-podrum (3)

Ovaj podrum unutar zemlje drži vino na perfektnoj temperatruri

skriveni-vinski-podrum (4)

Bio je dovoljan samo jedan pogled na ovo i kuća je prodana! Iskreno, moramo priznati da bi ovo i nas automatski privuklo.

Dovoljan je samo jedan tepih i njihovo tajno skrovište je sigurno.

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: