Objavljeno: 30.09.2016 u 10:19 | Zanimljivosti | Komentara:

OTKAŽITE PLANOVE ZA VIKEND: Večeras će se pojaviti CRNI MJESEC koji najavljuje KRAJ SVIJETA!

Predstojeća pojava crnog mjeseca kod pojedinih budi veliki strah i daje razloge za brigu.

crni-mjesec (1)

Možda ćete morati da otkažete svoje planove za vikend, jer izgleda da će se u petak pojaviti takozvani “crni mjesec”. Prema nekim vjerovanjima, ova pojava predviđa skori smak svijeta.

“Crni mjesec” obasjaće zapadnu zemljinu hemisferu u petak. Ovaj događaj opisuje se prvenstveno u Bibliji, u Jevanđelju po Luki, gdje se navodi da će nakon znakova na mjesecu, suncu i zvijezdama nastupiti period straha, što se, prema mišljenju stručnjaka, povezuje sa apokalipsom i Hristovim dolaskom na zemlju.

crni-mjesec (2)

U Jevanđelju po Mateju se takođe opisuje ovaj događaj: “Odmah nakon tih iskušenja, Sunce će potamniti a Mjesec neće sijati, zvijezde će padati, a sile neba će biti uzdrmane”.

Bliži se kraj svijeta i svakog dana smo bliži susretu sa Isusom. Niko neće moći da pobjegne od onoga što nas očekuje – rekao je anonimni korisnik Fejsbuka, tumačeći pojavu “crnog meseca”.

crni-mjesec (3)

Spektakularni prizor “crnog mjeseca” se događa kada svjetla strana Zemljinog prirodnog satelita bude zahvaćena njenom sjenkom, pa je tu stranu Mjeseca nemoguće vidjeti.

Naučnici tvrde da nema razloga za brigu i da se život planete Zemlje nastavlja kao i do sada!

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: