Objavljeno: 12.08.2017 u 11:38 | Zanimljivosti | Komentara:

Otišla je na pregled bubrega: A onda je ljekarka na ultrazvuku vidjela ČUDO koje joj je promijenilo život (FOTO)

Lijen Alen (37) iz Gosporta u Velikoj Britaniji dugo je sa suprugom pokušavala da zatrudni. Međutim, ti njeni pokušaji završavali su se pobačajima i na kraju je suprug Kevin, budući da imaju dvoje djece – Džejma (14) i Mičela (12), otišao na vazektomiju.

lilijen-alen

Nedavno je otišla na pregled bubrega, a onda je ljekarka počela da joj postavlja pitanja koja su je začudila.

- Na kraju mi je rekla da je sken pokazao nešto o čemu moramo da razgovaramo. Bila sam uvjerena da će mi reći da imam tumor, a onda je uslijedio šok – rekla mi je da sam trudna, i to već 31 nedelju. Pokazala mi je bebu na ultrazvuku i dala mi malo vode da se povratim od šoka – priča medijima Lijen.

Samo 30 sati nakon otkrića, u ruci je držala kćerku Harli, rođenu carskim rezom.

Inače, beba je začeta prije pobačaja koji je Lijen doživjela u januaru, kada je i donijela odluku sa suprugom da neće raditi na proširenju porodice. Ona je tada zapravo nosila blizance od kojih je jedan preživio – Harli.

Lijen je imala pojedine simptome trudnoće, ali kako ima srčane probleme, vjerovala je da je to uzrok njenim problemima.

- Ona je jedno malo čudo, i čim sam je vidjela, neizmjerno sam je zavoljela iako samo dva dana ranije nisam imala pojma da uopšte postoji – zaključuje presrećna mama.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: