Objavljeno: 24.06.2013 u 12:13 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Otac razbio sinu BMW svojim Mercedesom. Najskuplja porodična svađa

razbio-bmw-mercedesomNekada su se neposlušna djeca kažnjavala remenom po guzi, no nepoznati je Kinez otišao korak dalje i uništio sinu BMW. I to ne bilo kako već vlastitim Mercedesom!

Brojni vozači i prolaznici u kineskom gradu M’anšanu imali su u srijedu priliku vidjeti jednu od najbizarnijih, ali najskupljih svađa između oca i sina.

Otprilike oko 11 sati, usred križanja na glavnoj gradskoj prometnici, otac u Mercedesu S350 je pokušavao prepriječiti put sinu u BMW-u Z4 i isjerati ga iz vozila.

Prethodno su zavađeni muškarci nekoliko minuta jedan drugog bočno tukli kao u filmu, no kada je otac shvatio da od tog naguravanja neće biti ništa, prednjim se dijelom zabio u desna vrata BMW-a.

Nažalost, na kineskim portalima još uvijek nije moguće pronaći informaciju što je tako silno naljutilo ‘patera’, no prilično smo sigurni da nije u pitanju bila jedinica iz biologije.

Zna se tek toliko da su nađeni na kućnoj adresi i da ih čekaju prijave zbog ugrožavanja sigurnosti u prometu.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: