Objavljeno: 23.02.2014 u 13:37 | Zanimljivosti | Komentara:

Otac nije znao šta mu sin radi, pratio ga i iznenadio se kad je vidio ovo

otac-nije-znao-sta-mu-sin-radi-1

Jednog dana otac je odlučio poći sa sinom u šetnju, a kada je vidio o čemu se radi, veoma se iznenadio.

Otac dječaka s Filipina postao je znatiželjan kamo svakoga dana odlazi njegov sin kada bi rekao da ide u šetnju. Posljednja dva tjedna njegov bi sin otišao prošetati, a svaki puta bi sa sobom ponio ruksak.

Jednog dana otac je odlučio poći s njim, a kada je vidio o čemu se radi, veoma se iznenadio. Naime, dječak se zaustavio pokraj jedne ceste i nakon nekoliko trenutaka prišla im je grupa izgladnjelih i bolesnih pasa lutalica. Dječak je priznao ocu da dolazi hraniti pse koji su oboljeli od kožnih bolesti.

“Sram me reći da sam prvo osjećao gađenje, no sin mi je potpuno promijenio poglede na to”; ispričao je otac, piše Metro news. “Pretpostavljam da nema moje predrasude i paranoju. Oduševilo me kada sam vidio kako mu psić neprestano ‘daje pet”, dodao je ponosni otac koji sada pomaže sinu u nabavi hrane te se nada kako će uspjeti izliječiti, a potom i udomiti, pse bez vlasnika.

Rekao je i kako njegov sin, koji je svakog puta prilikom kontakta sa psima pazio da se ne zarazi, sada ima ambicije da otvori vlastito sklonište za pse.

Izvor: Vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: