Objavljeno: 24.08.2016 u 10:55 | Zanimljivosti | Komentara:

OTAC JE IZBACIO SVOJU ŽENU I DVOJE DJECE IZ KUĆE: 30 godina kasnije, video je konobaricu i shvatio…

Šin Vejlen iz prve ruke zna kakav bol i traumu može da napravi bolan razvod. On se živopisno sjeća dana kada je kao dječak došao kući, kako bi vidio oca da mijenja brave na kući.

otac-izbacio-1

Dogodila se burna svađa ranije tog dana, pa su Šin, njegov mlađi brat i njegova majka izbačeni iz kuće i odjednom su bili prepušteni sami sebi.

Sada kada je Šin postao samohrani otac troje odrasle djece, počeo je da shvata snagu i odlučnost koja je bila potrebna njegovoj majci da gura naprijed, vaspitavajući njega i njegovog brata protiv svih šansi.

otac-izbacio-2

Nedavno, Šin je odveo svog sina na večeru u Kineski restoran. Nije mogao, a da ne primijeti da je nešto jako poznato kod konobarice.

“Nakon kratkog čavrljanja i dopunjavanja vode, imao sam osećaj da ova samohrana majka nije željela da bude tu, ali je morala i “nabacila” je svoj najbolji osmijeh”, napisao je Šin na Facebooku i dodao: “To mi je nekako iskidalo srce.”

Ova prijatna, ali nekako izmučena konobarica podsjetila je Šina na majku.

otac-izbacio-3

Umjesto da samo plati svoj račun i ode, Šin je uradio nešto za konobaricu u kineskom restoranu što je oduševilo cijelu internet zajednicu. Kada budete vidjeli šta, vjerujemo da ćete i vi biti ganuti. Ovo je njegov Facebook status:

1. Razvod

“Dan kada su se moji roditelji razveli vječno je ostao u mojim mislima.
Otac i ja smo se gadno posvađali.

Majka, mlađi brat i ja smo otišli jer je otac poludio.

Te noći smo ostali u hotelu.
Kada smo se sljedećeg dana vratili, on je promijenio sve brave.

Gledao sam kako ga majka moli kroz vrata da nas pusti unutra da uzmemo stvari itd.

Sljedeća stranica

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: