Objavljeno: 12.01.2014 u 19:30 | Zanimljivosti | Komentara:

Ostavila dečka zbog debljine, a sad kad je bodibilder želi ga nazad

Nikada mi nije rekla da sam debeo, ali mi je stalno govorila o teretani i primjetio sam da gleda u mišićave muškarce i u moj stomak – kaže Džek Derbi (23), bodibilder iz Volverhemptona u Engleskoj.

Dzek-Derbi

Džek Derbi (23), bodibilder iz Volverhemptona u Engleskoj, posljednjih godinu i po dana posvetio je svom izgledu, jer je bio očajan kada ga je devojka ostavila zbog viška kilograma. Iz osvete je sebi postavio cilj da svoje tijlo dovede do savršenstva.

Prije četiri godine stidio se da skine majicu zbog svoje debljine, jer je tada jeo brzu hranu i konzumirao veću količinu piva zbog aktivnog noćnog života. Tada se osjećao vrlo neugodno u svojoj koži.

Nikada mi nije rekla da sam debeo, ali mi je stalno govorila o teretani i primjetio sam da mi gleda u stomak. Vremenom smo postali manje intimni. Kada bismo sjedeli u klubu primjetio bih da gleda u mišićave muškarce, a kada bi takve videla na TV-u, često bi mi rekla da mogu biti poput njih samo ako to želim – rekao je Derbi.

Kada su raskinuli bio je očajan, padao u depresije i prežderavao se. A onda je odlučio da se osveti i krenuo u teretanu. Nakon šest meseci je primetio rezultate i nastavio ozbiljnije da se bavi bodibildingom. Počeo je da se hrani zdravo i da trenira svako jutro.

Djevojke koje me ranije ne bi ni pogledale, sada me gutaju očima. Javila mi se i bivša devojka, jer želi da se pomirimo – ponosno kaže Derbi.

Džek Derbi završio je Medicinski fakultet i trenutno je ljekar stažista. Planira da napreduje u svom poslu, ali ga to neće spriječiti da nastavi da radi na sebi.

Izvor: www.telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: