Objavljeno: 17.03.2017 u 11:58 | Zanimljivosti | Komentara:

OPERACIJA ‘LONDON BRIDŽ’: Onog trena kad KRALJICA UMRE, pokreće se ovaj TAJNI PLAN!

Uprkos činjenici da je kraljica (vrlo) živa i zdrava, otkriven je tajni plan o tome šta će se desiti jednog dana kada ona umre.

Foto: Wikipedia

Foto: Wikipedia

Kada je preminuo kralj Džordž Šesti, Elizabetin otac, koristila se šifra “Hajd park korner”, kako operateri Bakingemske palate ne bi saznali vijesti prije nego što treba. Šifra za smrt kraljice Elizabete Druge biće “Srušio se London Bridž”.

Kako Gardijan izvještava, onog trenutka kad kraljica umre, njene sluge će probuditi premijera (ukoliko nije budan u tom trenutku) i saopštiće mu da je most strušen. Te riječi značiće da je kraljica preminula i da treba pokrenuti operaciju “London bridž” – veoma organizovan tajni plan koji će kulminirati njenom sahranom.

Ministarstvo spoljnih poslova preuzima na sebe odgovornost da o kraljičinoj smrti obavijesti 15 zemalja izvan Velike Britanije kojima kraljica vlada, a potom i 36 zemalja članica Komonvelta.

Potom vijest stiže i do medija, tako što se kroz novinske agencije simultano objavljuje u svim globalnim medijima. To će biti svojevrsan presedan, s obzirom na to da je BBC uvijek bio prvi koji je objavljivao vijesti o smrti članova kraljevske porodice.

Istovremeno će sluga u crnini okačiti obavještenje i na kapiji Bakingemske palate.

Ipak, čelnici Bakingemske palate još nisu dali nijedan komentar na ovo pisanje Gardijana.

Pojedine medijske kuće već godinama vježbaju kako će organizovati poseban program o smrti Elizabete Druge tako što njeno ime mijenjaju sa “gospođa Robinson”. Imaju i ugovore sa ekspertima poznavaocima kraljevske porodice koji će isključivo govoriti za određene medije.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: