Objavljeno: 03.09.2016 u 21:57 | Zanimljivosti | Komentara:

Opasan posao: Karamelu prvo izboli, a onda ga bacili u Dunav!

Najpoznatiji imitator na našim prostorima Goran Stojićević Karamela nastavio je snimanje novih emisija svog rijalitija ”Balkanske prevare” koji se emituje na TV Pink. Karamela je ponovo doživio jedno neprijatno iskustvo tokom snimanja, a za pink.rs je to i otkrio…

karamela

Naime, njega je prije šest godina izbo nožem jedan od preljubnika kojeg je Karamela uhvatio u prevari.

Ovog puta mu se tokom snimanja u Beču desilo da ga je čovjek koji je bio akter jedne od emisija ”Balkanske prevare” bacio u Dunav.

“Čovjek koga smo snimali u Austriji je pobijesnio i bukvalno me bacio u Dunav. Kamera je sve snimila i gledaoci će imati priliku da vide o čemu se radi. Na svakom snimanju držim upaljenu kameru sve vrijeme baš zbog ovakvih nepredviđenih situacija. Nikad ne znate šta može da se desi”, rekao je Goran.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: