Objavljeno: 29.06.2016 u 9:52 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

ONI DJELUJU KAO NORMALAN PAR: Ali kad se bolje zagledate, shvatićete da je djevojka MRTVA (FOTO)

Džun Koreja (34), umjetnik iz Njujorka, izgradio je jedan specijalan odnos sa djevojkom po imenu Eva. O tome svjedoče i mnogobrojne fotografije na Instagramu, međutim, problem je samo što je ona LUTKA!

dzun-koreja (1)

On ima nekoliko fotografija na Instagramu sa Evom u šetnji, na klupici, u spavaćoj sobi, odnosno, u svim situacijama u kojima se nađu ljubavni parovi. Oni spavaju zajedno, jedu i putuju, a kako kaže, njihov odnos je “specijalan”.

dzun-koreja (2)

Za sebe kaže da živi u svijetu “fantazije” i da je njihova veza otpočela 2014. godine kada je Eva stigla u jednoj kartonskoj kutiji.

Džun je želio da prikaže kako izgleda seksualni život jednog muškarca koji se zabavlja sa lutkom. Počeo je intezivno radi na svom projektu, a Evi je želio da putem fotografije “udahne život”.

dzun-koreja (3)

- Ispitivao sam mogućnost da lutki dam nov identitet. Mislio sam to pokušam da uradim putem čipova za vještačku inteligenciju. U kombinaciji sa fotografijom, ona bi mogla da “oživi” – rekao je Džun.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: