Objavljeno: 23.12.2017 u 13:47 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Okačila je mužu na Fejsbuk svoju SE*SI SLIKU: A onda su se uključili komentatori i otkrili stvar koja je SVE UZNEMIRILA

Možda je zaboravila da je sve što se javno okači na Fejsbuku podložno komentarima drugih, a možda je mislila i da je njena tajna dobro sakrivena.

zena-slika (1)

Bilo kako bilo, ova žena je riješila da preko Fejsbuka ponovo raspali stare strasti sa mužem, a onda se uključila jedna komentatorka i nastao je haos.

zena-slika (2)

- Hakovala te je tvoja se*si žena! Volim te – poručila je ona mužu, i uslijedila je lavina komplimenata. A onda i jedan sasvim neočekivan komentar.

Uslijedila je uvreda na njen račun, i to od zajedničke prijateljice.

- Zovi me ku**om koliko hoćeš, svi intimni dijelovi su mi pokriveni – odgovorila je žena.

zena-slika (3)

- Nisam zato to rekla – kratka je bila komentatorka.

- A zašto onda, molim te mi objasni? – uporna je bila žena i uskoro je zbog toga gorko zažalila.

- Zato što si prevarila muža i to sa sopstvenim daljim rođakom, a sad mu lijepiš svoje se*si slike. Djelujete mi malo disfunkcionalno i rekla bih da je to zbog tog ljubavisanja u krugu porodice, ali svakom svoje – glasilo je objašnjenje poslije koga je žena ućutala, a slika u roku od par minuta postala viralna.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: