Objavljeno: 30.01.2014 u 9:38 | Zanimljivosti | Komentara:

ODBILA GA KRAVA PA JE PREŠAO NA OVCE Porota na suđenju umirala od smijeha na optužbe protiv 61-godišnjaka

LONDON – U sudnici se začuo glasan smijeh nakon izlaganja tužitelja – porota se nije mogla suzdržati od hihotanja kada su tužitelji opisali kako je krava odbila pokušaje zavođenja navodnog silovatelja ovaca.

krava_469341S1

Na suđenju 61-godišnjem Paulu Lovellu, tužitelji su predstavili tvrdnje svjedoka – mladog para koji je bio na pikniku na polju kraj Londona – koji su vidjeli Lovella kako se pokušava seksati s ovcom nekoliko minuta nakon što je pokušao seksati se s kravom, koja ga je odbila.

Lovell je bio nekih 200 metara od para i navodno je ležao na podu i skidao gaće prije nego što je započeo svoje pokušaje seksa sa životinjama.

Kada ga je krava odbila, tužitelj je rekao porotnicima kako je Lovell ‘odlučio okušati svoju sreću s nekim ovcama,’ nakon čega je porota prasnula u smijeh.

Sucu, s druge strane, nije bilo smiješno i poroti je izrekao opomenu zbog smijanja.

Protiv Lovella su odbaćene optužbe za egzibicionizam zbog manjka dokaza, no zato je optužen za ‘iznimno javno sramoćenje s izvođenjem felacija na kravi.’

Izvor: www.jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: