Objavljeno: 04.08.2015 u 9:40 | Zanimljivosti | Komentara:

Od ovoga se DIŽE KOSA: Astronaut otkrio nešto PREDIVNO I UŽASAVAJUĆE što je iskusio u svemiru!

Beri Vilmor je Nasin astronaut i jednom prilikom je proveo 11 dana u svemiru. Ono što je ispričao nakon toga nas je UŽASNULO!

astronaout-svemir-1“Ne možete znati šta je prava ljepota dok ne vidite Zemlju iz svemira, ili pravi užas dok ne čujete kako vam neko kuca na vrata svemirske stanice spolja.

Pogledam kroz prozor i vidim astronauta, ali znam da je cijela moja ekipa unutra i na broju.

Upotrebim radio da pitam ko je, a on kaže da je Ramirez i da se vraća nakon popravke, ali Ramirez sjedi tačno pored mene u komandnom modulu i podjednako je zbunjen kao i ja!

Kad sam ovo rekao “drugom” Ramirezu preko radija, on počne da udara u vrata jače i glasnije, moleći da ga pustim unutra, govoreći da je on pravi Ramirez. U isto vrijeme, Ramirez koji je unutra sa mnom, me moli da nipošto ne otvaram.

To je zaista stavilo život na Zemlji u drugačiju perspektivu.

astronaout-svemir-2

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: