Objavljeno: 30.12.2014 u 10:39 | Zabava, Zanimljivosti | Komentara:

Oblik nosa može dosta da kaže o karakteru muškarca koji ga nosii

Urbana legenda o velikom nosu i velikom ponosu je davno razbijena, ali svejedno oblik nosa može dosta da kaže o karakteru muškarca koji ga nosi, evo šta stručnjaci kažu o tipovima nosa.

nos-oblik

Prćast nos odaje staloženog, praktičnog i razumnog muškarca, uvijek voljnog da pomogne osobama koje voli. Voli da bude u centru pažnje, gdje dolazi zabavnim i duhovitim doskočicama, ali zato nije ništa manje ambiciozan od drugih, naprotiv. Nije avanturistički raspoložen u ljubavi i odlično čuva tajne.

Mesnat nos imaju emotivni i velikodušni muškarci, koji odlično skrivaju prava osjećanja. Velike su šanse da će ostati sam cijelog života ako se ne oženi do četrdesete, iako je odličan ljubavnik. Ali, kako voli dominirati u vezama, upravo je to najveća prepreka.

Kukast nos imaju muškarci koji izgledaju kao uporne, stabilne i snažne osobe, ali ustvari se radi o nesigurnim ljudima koji ne mogu sami rješavati svoje probleme. Nestrpljivi i svadljivi, uvijek misle da su u pravu. Što se tiče veza, privlači ih jedino seks.

Pravilan nos nose lako zaljubljivi ljubitelji dugih veza, vjerni i ljubomorni muškarci. Radoznali su i vole eksperimentisanje, ali istovremeno sve analiziraju, pa ih drugi doživljavaju kao cjepidlaku. Voli dugo osvajati stidljive žene, ali istovremeno je uobražen i omalovažava ljude koji su slabiji.

Izvor: metro-portal.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: