Objavljeno: 09.06.2016 u 19:16 | Zanimljivosti | Komentara:

OBJASNIO SUŠTINU: Kianu Rivs načisto uzdrmao svijet svojom moćnom porukom!

Prenosimo vam u cijelosti poruku, koju je napisao lično Kianu Rivs i njome natjerao čitav svijet da se dobro zamisli…

keanu

“Majka mog prijatelja se čitav život zdravo hrani. Nikada nije konzumirala alkohol niti brzu hranu. Svaki dan je vježbala, bila okretna i vrlo aktivna. Uvijek se pridržavala savjeta ljekara i nikada nije izlazila na Sunce bez kreme. Sada ima 76 godina i rak kože i koštane srži, kao i težak oblik osteoporoze.

Otac mog prijatelja je jeo slaninu, maslac, mast i nikada nije mazao kremu za sunčanje. Često bi izgorio do crvenila! Živio je život po svom, a ne kako bi mu drugi rekli. Sada ima 81 godinu i ljekari tvrde da ima zdravlje kao momak.

Ljudi se ne mogu sakriti od svog otrova, on je tu i vreba vas. Riječi majke mog prijatelja: ”Da sam znala da će se moj život završiti na ovaj način, proživjela bih više toga i uživala u svakom danu”

Niko od nas se neće živ izvući i zato, molim vas da prestaanete da mislite loše o sebi. Jedite ukusnu hranu. Šetajte na Suncu. Skačite u okean. Priznaj sebi ono što kriješ duboko u sebi. Budi glup. Budi ljubazan prema ljudima. Budi jedinstven. Nema vremena ni za šta drugo.”

Ovo je isuviše dobro, da ne bude podjeljeno sa vašim prijateljima…

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: