Objavljeno: 07.05.2015 u 14:00 | BiH, Zanimljivosti | Komentara:

O OVOME PRIČA ČITAVA BOSNA: Vidio svoju suprugu u tuđem autu, a onda…

Jedan Sarajlija vozaći terenac Touareg je prije dva dana izazvao niz saobraćajnih udesa. Povod toga je bila njegova ljubomora nakon što je vidio suprugu s drugim muškarcem u automobilu.

skandal

Kada su ljubavnici primijetili ljutog muža krenuli su u bijeg, a Sarajlija za njima, piše Dnevni avaz.

Iz MUP-a KS su potvrdili da je u 16 sati započeta potjera za ovim muškarcem, nakon što je dojavljeno da juri gradom i vozeći terenac izaziva saobraćajne nesreće, oštetivši nekoliko vozila.

Tokom divljačke vožnje gradom, ovaj muškarac, čiji je identitet još uvijek nepoznat oštetio je pet vozila, a prvo je oštetio u ulici Muhameda ef. Pandže. Drugo vozilo je udario u Humskoj ulici, nakon čega je pokrenuta policijska potjera.

Njegova supruga i drugi muškarac u automobilu Audi su uspjeli pobjeći, a ovaj Sarajlija je uhvaćen u sarajevskom naselju Velešići u blizini kružnog toka.

Iznevjereni suprug nakon hapšenja je saslušan u policiji, a njegova priča treba biti provjerena istragom. Za sada policija sve tretira kao ugrožavanje sigurnosti saobraćaja.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: