Objavljeno: 23.09.2016 u 16:28 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

O jednom Fejsbuk statusu danas priča cijeli region. Priča ovo DVOJE HEROJA naučiće vas važnoj lekciji!

Fotografija koja je počela da kruži internetom oduševila je sve bez obzira na godine i pol.

Naime, status jednog momka koji je uspio da prebrodi opaku bolest i to zahvaljujući podršci njegove tadašnje djevojke, sadašnje supruge, potpuno će vas raznježiti.

On je pored ovog statusa objavio i fotografiju iz najtežeg perioda njegovog života.

ljubav

“Slika 5 dana nakon hemioterapija i jako teške operacije stomaka… moja kilaža oko 55 kg maksimalno. Ja u teškim bolobima.Jasno je k’o zaslužuje moju svu ljubav! Volela me je i sa 48 kilograma.Volela me je i bez trepavica i kose. Volela me je kad sam bio nesnosan, najgori i najbolji. Išla na kraj sveta za mene. Spavala po bolničkim hodnicima dok sam se lečio! Bežala sa posla i dolazila da spava sa mnom u bolničkom krevetu dok je sestre ne isteraju. Bilo je dana kada nije spavala po 4 dana i noći. Nikad nije rekla “umorna sam”.

Bila je mlada, imala 18 godina i mogla da kaže “ajde bre ćao, šta će mi bolesnik sa rakom”, kao što bi 99% fu*i reklo danas, ali ne, ona je ostala jača nego ikad i pobedili smo, zajedno. Danas imamo predivnu princezu i planiramo još mnogo malih anđela. Volim te, ljubavi”, reči su posle kojih ćete se naježiti.

Razmislite, ljubav je ono što pokreće ljude i ako imamo ljubav i podršku voljene osobe možemo mnogo toga da postignemo!

Tražite samo poštovanje, zaboravite na novac i izgled, to je prolazno. Ono što ostaje jeste duša čovjeka, ne menja se koliko god godina neko imao!

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: