Objavljeno: 26.06.2017 u 21:47 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Novi dečko je natjerao da stavi povez preko očiju tvrdeći da sprema iznenađenje za njen rođendan. Niko nije mogao ni da nasluti kakav horor će doživjeti te noći

Svako prođe kroz neprijatne trenutke u životu, a neki dožive toliko velika iznenađenja, da će se toga sjećati godinama. Ova priča pokazuje kakvu je neprijatnost doživjela jedna djevojka za svoj rođendan.

djevojka-neugodnost (1)

Ova djevojka je doživjela toliku neprijatnost za vrijeme rođendanske proslave da će je se sjećati do kraja života. Od tada je prošlo već 6 godina, a ona i dalje nerado razmišlja o tome.

Kada ste u vezi sa nekim koga volite, želite da uradite sve samo da ih učinite srećnim i to je upravo stvar koju je ovaj dečko uradio svojoj djevojci. Isplanirao je rođendansku proslavu za svoju djevojku i rekao joj da je pripremio specijalno iznenađenje. Prije nego što joj je to rekao, djevojka je odlučila da večera prije nego što izađe i pojela je 2 tanjira pasulja.

djevojka-neugodnost (2)

Kada je stigla kod svog dečka, rekao joj je da je pripremio za nju nešto posebno, ali da mora prvo da joj stavi povez preko očiju. Stavio joj je povez i odveo do stola da sjedne. Međutim, telefon mu je zazvonio i otišao je u drugu sobu da se javi.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Sljedeća stranica

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: