Objavljeno: 05.12.2014 u 11:52 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Nosio je holter kad je zaprosio djevojku, pogledajte šta se dogodilo sa njegovim srcem

Reditora Sesipikaia interesovalo je fizčko stanje njegovog tijela u trenutku dok je prosio svoju djevojku, pa je nosio elektrokardiograf da bi vidio u kojim će trenucima rasti njegovi otkucaji srca.

Prosidba ljepše polovine je veliki događaj u životu svakog muškarca. Planiranje, prsten, neizvjesnost… Dovoljno da natjera srce svakog muškarca da jače kuca.

Jedan od njih želio je da ovjekovječi otkucaje svog srca baš u trenutku dok prosi djevojku u Rimu, prenosi Hafington post.

Reditora Sesipikaia interesovalo je fičko stanje njegovog tijela u trenutku dok je postavljao veliko pitanje, pa je nosio elektrokardiograf da bi vidio u kojim će trenucima rasti njegovi otkucaji srca.

ekg-srca (1)

EKG sliku je postavio na Internet. Na njoj se vidi da se uzbudio tačno u trenutku kada je krenuo da postavlja pitanje, ali da se njegovo srce smirilo čim ga je izgovorio.

Ovo je EKG zapis rada njegovog srca tokom cijele večeri.

ekg-srca (2)

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: