Objavljeno: 11.12.2015 u 22:12 | Pouke i poučne priče, Zanimljivosti | Komentara:

Non-stop je radio do kasno, a onda je ona pogledala njegov veš i otkrila nešto što ju je duboko potreslo…

Uvijek trebamo imati razumjevanja, pogotovo prema najbližima koji se trude da bi nama bilo dobro. Džona Miler je to shvatila na malo teži način!

1. Ljubav na prvi pogled

bracni-par-1

Džona Miler je u svog supruga zaljubljena od samog početka. Već poslije njihovog prvog sastanka Džona je svojoj najboljoj prijateljici napisala poruku “Upravo sam upoznala svog budućeg muža!”.

2. Poteškoće

bracni-par-2

Ali naravno, nikada nije sve sjajno! Džona mora čekati svog muža do kasno u noć, jer on uvijek radi prekovremeno.

3. Konačno je shvatila gdje griješi

bracni-par-3

“Znam da ga stavljam u nezavidnu situaciju. On jednostavno ne može da pobjedi. Ako ne radi do kasno mi nećemo kupiti novi namještaj koji moramo imati! Ako radi do kasno, dolazi kući kod nezadovoljne žene koja je željna njegove pažnje!” - rekla je Džona, koja je shvatila da se jako iracionalno ponašala prema svom suprugu.

4. Teška situacija

bracni-par-4

Onog trenutka kada je prala njegovu odjeću shvatila je koliko je njegova odjeća iznošenija od njene i shvatila je koliko se on trudi da obezbjedi njihovo domaćinstvo.

5. Žrtvuje se za porodicu

bracni-par-5

“Njegove ruke su grube, ispucale i imaju plikove, a odjeća iznošena, prljava. Njega nije briga, on na vrata ulazi s osmjehom, jer ima nas.”

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: