Objavljeno: 29.07.2017 u 13:29 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Njen muž je iznenada umro u svojoj 31. godini, ostavivši je samu sa čak 8-oro male djece. Kada je došla sebi, shvatila je zašto se u posljednje vrijeme čudno ponašao u krevetu…

Ovo je tragična priča o Kloi i Džejmsu koji su sanjali da osnuju porodicu, ali im se sudbina prepriječila na putu kada su najmanje očekivali.

muz-osmero-djece (1)

Dok uglavnom u ozbiljnim vezama su žene te koje prve žele da imaju djecu, u ovom slučaju Džejms je bio taj koji ih je želio više nego bilo šta. On je bio čovjek sa velikim srcem punim ljubavi i brižnosti. Kada je Kloi Grin imala samo 17 godina, ona i Džejms dobili su prvog sina po imenu Leo. Iako je u početku bio veliki šok, ovaj par iz Velike Britanije shvatio je da su odlični roditelji.

Nakon rođenja njihovog drugog sina Levija, Kloi i Džejms su bili sigurni da žele veliku, srećnu porodicu. Dvije godine kasnije, Kloi je bila trudna sa Oliverom i neposredno nakon toga sa svojom prvom djevojčicom Megan, zbog čega su bili vrlo srećni.

muz-osmero-djece (2)

Nakon Megan, Kloi je rekla da joj se Džejms nasmješio i rekao “samo još jedno, Kloi”. Ubrzo nakon toga rođena je Majli. Međutim, Majli je rođena sa cerebralnom paralizom i bilo je neophodno da se vodi briga o njoj, zbog čega su odlučili da je njihova porodica kompletna.

Lejsi i Leksi su takođe rođene sa cerebralnom paralizom, nakon čega je pokušano da se da Kloi ugradi implant kako bi se spriječila dalja trudnoća, ali nije uspjela. Kloi je ponovo zatrudnila. “Džejms je rekao da nam je suđeno da imamo još beba“, rekla je

muz-osmero-djece (3)

2015. godine Kloi je ponovo bila trudna. Džejms, kao i tokom svih ostalih iščekivanja beba, bio je presrećan. Svaki put kada bi vidio Kloin stomak kako raste, on bi se razveselio.

Elajdža je bio njihovo osmo dijete i par se složio da je njihova porodica zvanično kompletna i ovaj put su to i mislili.

Džejms je bio opisan kao “supertata” koji je u potpunosti bio posvećen svojoj porodici. Sa osmoro djece dolazile su i obaveze, zbog čega je morao dosta da radi kako bi uspjeo da plati sve račune i da prehrani porodicu.

muz-osmero-djece (4)

“Vozio bi djecu u školu, nakon čega bi išao na posao u kafić i opet bi ih dovozio kući”, kaže Kloi. “Onda bi se igrao sa njima i čitao im pred spavanje. Imao je toliko energije”

Nastavak na sljedećoj strani…

Sljedeća stranica

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: