Objavljeno: 03.01.2018 u 12:18 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Nevjesti usred vjenčanja pukao VODENJAK: Ono što je uslijedilo, rasplakalo je SVATOVE

Deni Mauntford u jednom trenutku na svojoj svadbi plesala je prvi ples, a u drugom se porađala.

Deni-Mauntford

Britanka Deni Mauntford (19) i njen suprug Karl Mauntford (18) iz Vest Midlendsa uživali su na svojoj svadbi, ali kratko. Već u toku prvog plesa njoj je pukao vodenjak, porođaj je počeo, pa je par poslije samo nekoliko plesnih koraka morao da napusti svečanu salu i da pređe u porođajnu. Rano ujutru sljedećeg dana rođena je djevojčica Džasmin.

- U jednom trenutku plesala sam s mužem, a u drugom rađala našu kćerku. Bilo je to veliko iznenađenje, ali učinilo je naše vjenčanje još posebnijim. Dok smo plesali, osjetila sam kako mi nešto curi niz nogu. U vjenčanici sam bila sve dok me nisu odveli u bolničku salu. Cijela je bila natopljena plodovom vodom – kaže Deni.

Svadba nije prekinuta, gosti su nastavili da se vesele, ali bez mladenaca.

- Nismo uspjeli ni isjeći svadbenu tortu. Džasmin je dobro i ona je definitivno najljepši svadbeni poklon.

Kada su saznali srećnu vijest, mnogi nisu mogli da sakriju suze.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: