Objavljeno: 11.08.2014 u 0:55 | Zanimljivosti | Komentara:

NEVJEROVATNO TAČAN TEST LIČNOSTI: Izaberite sličicu i otkrićete nešto o sebi

Ovaj interesantan i kratak test ličnosti ukazaće na neke od glavnih crta vašeg karaktera. Dovoljno je da izaberete prolaz i pročitate šta to govori o vama, ali i kakvom životnom putu istinski težite. Prilično je tačno, zar ne?

test-licnosti

1. Vaš put je put oslobađanja.

Vi ste osoba kojoj treba puno prostora, i hoćete slobodu da radite stvari na svoj način. Preferirate životne puteve koje ste sami raskrčili i napravili, i uvijek imate više opcija i mogućnosti. Nikada ne želite da se osjetite sputano i ograničeno. Prilično ste nezavisni, ponekad i buntovni, ali ne volite da se konfrontirate drugima. Radije ćete se  pasivno i mirno oduprijeti od nekoga ili nečega. Ne volite kada ste u žurbi, volite da odvojite vrijeme za uživanje u životu. Ponekada ste čak i prezauzeti hedonizmom.

2. Vaš put je put privatnosti.

Volite da putujete sami, da razmišljate, analizirate, donosite zaključke, sređujete sopstvene misli. Težite komfornom životnom putu u kome ima mjesta samo za jednog. Naravno, otvoreni ste i za druge ljude, ali vam je na prvom mjestu posvećenost sebi i svojim ciljevima. Originalni ste i pronicljivi, svijet gledate na jedinstven način. Česo i drugi imaju koristi od vaših savjeta i razmišljanja. Može se reći da ste usamljenik, ali kada to želite veoma ste dobro povezani sa ljudima i imate puno razumijevanja za druge!

3. Vaš put je živopisan. 

Vi ste veoma privlačna i angažovana osoba, kosmopolita ste i želite sve da isprobate. Vaš san je da vam život bude ispunjen bojama, uzbuđenjima i ljepotom… Za vas, čar života je put, a ne destinacija. Radoznali ste i uvijek želite da saznate što više. Uvijek započinjete prvi razgovor, i imate puno pitanja. Duhoviti ste i sa izraženom inteligencijom, i ljudi se uvijek smiju u vašem društvu.

4. Vaš put je uzbudljiv. 

Uvijek idete naprijed u životu, čak i ako ulazite u nepoznato. Ne marite za posljedice, njima se bavite kasnije. Vi težite nepredvidivosti u životu, možda čak i stvarima koje bi druge zastrašile. Privlači vas sve što je nepoznato, volite da prkosite pravilima i često umijete da budete nemarni. Dijelate bez puno razmišljanja, ali vas uglavnom prati sreća. Spontani ste i stalno tragate za novim uzbuđenjima – želite da iskorisite vrijeme koje vam je dato na ovoj planeti!

5. Vaš put je put stabilnosti. 

Vi ste vječni tragalac za mirom, i niste previše zahtjevni. Veoma ste sadržajna osoba, ali jednostavno ponekada ne želite da se trudite. Za vas idealan život je bez velikih talasanja i opterećenja, siguran i prijatana. Volite da znate u šta se upuštate, i kad god je to moguće pravite lakše izbore. Život je dovoljno težak, da biste se vi bavili teškim odlukama i situacijama. Stabilni ste, i umijete da podržite okolinu. Poznati ste po svojoj dosljednosti.

6. Vaš put je put tišine. 

Cijenite samoću u svim apsketima života. Može da prođe dugo vremena, a da vi ni ne osjetite da ste bili sami. Volite mir i rišinu u životu. Želite da upijete sve lijepo iz prirode i života, i tražite značaj u svemu što vas okružuje. Vi ne volite gužvu, ali volite ljude. Cijenite autentične odnose i duboke, smislene razgovore.

Izvor: kolektiv.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: